SUPER LIGA SRBIJE: Proleter bolji od Napretka

Novosti online

27. 09. 2021. u 21:15

FUDBALERI Proletera pobedili su Napredak iz Kruševca minimalnim rezultatom, a ova pobeda bila je preko potreba Novosađanima za dve vezane pobede.

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ: Пролетер бољи од Напретка

FOTO: FK Proleter

Imali su i jedni i drugi nekoliko dobrih prilika u prvom poluvremenu, ali mreže su ostale da miruju. Najbolju šansu imao je Bertalan Kun, koji je ušao lepo u sredinu, šutirao, ali nije uspeo.

Napredak je imao veći posed lopte i za nijansu bio ofanzivniji. Nikola Petrić je imao solidnu intervenciju na šut Marjanovića. Potom je Jovanović pokušao, ali je pogodio samo stativu. Gosti su igrali dosta  grubo, čak 10 prekršaja imali su u prvom delu meča.

Slična situacija i u narednom delu meča. Jovanović je pokušao nekoliko put, ali nije bilo ozbiljnih pretnji po gol Proletera.

Posle nekih sat vremena igre, Marjanović je šutirao sa velike udaljenosti, međutim nije bio dovoljno precizan. Ćuković je nedugo zatim pokušao iz kontre da pripreti, ali je Skopljak uspešno intervenisao.

Napredak je nastavio sa ofanzivom, Mršić je skočio na centašut Petrić, ali su izboili samo korner.

S druge strane Proleter je iskoristio kvalitetan napad i poveo u 83. minutu. Živković je prvo pogodio stativu iz sjajnog udarca, da bi se lopta potom odbila. Da Silva je iz neposredne blizine šutirao nekoliko sekundi kasnije i postigao gol. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)