IZ PARTIZANA POSLE SOČIJA: Zbog povrede dvojice igrača transfer nam je propao! Evidentna nepravda u Rusiji, nadamo se - slučajna!

Novosti

06. 08. 2021. u 13:37

GENERALNI direktor FK Partizan Miloš Vazura izneo je svoje utiske posle odigrane utakmice sa ekipom Sočija u Rusiji.

ИЗ ПАРТИЗАНА ПОСЛЕ СОЧИЈА: Због повреде двојице играча трансфер нам је пропао! Евидентна неправда у Русији, надамо се - случајна!

Foto: Fejsbuk/Sochi Football Club, FK Partizan

„Pre svega bili su jako teški uslovi za igru, što nije moglo da se vidi na malim ekranima. Vlaga je bila neverovatna. Ako je tako bilo na tribinama i klupama da nije moglo da se diše, zamislite kako je bilo ekipama na terenu! Svaka čast što su sve izdržali, pored evidentne nepravde za koju se, nadamo, da je bila slučajna. Bilo je, doduše, više nepravdi na ovoj utakmici, ali se zaista nadamo da se više neće ponavljati. Igrali smo dobru utakmicu, svaka čast momcima!

Očekuje nas sada Novi Pazar i revanš utakmica, na koju pozivamo navijače da dođu u što većem broju, jer će nam njihova podrška biti potrebna. Soči ima dobar tim, videli smo danas kakvi su. Raspolažu ogromnim budžetom i očekujemo u Beogradu, uz podršku navijača, povoljan rezultat.“

Da li su isti uslovi kao i za Dunajsku Stredu, 50% kapaciteta stadiona?

„Da, a očekujemo da to bude ispunjeno.“

Da li se radi na pojačanjima ili se čeka da se prođe Soči?

„Jedan igrač je trebalo da dođe pre Sočija, ali nismo uspeli da dogovorimo. Nažalost, u tom timu su se povredila dva igrača na istoj poziciji i tim nije mogao da ga pusti, nije bila više bitna ni cifra. Nismo doveli igrača pre Sočija, ne možemo samim tim da ga registrujemo, onda smo zastali sa realizacijom i čekamo da vidimo šta i kako dalje.

Važno je znati da intenzivno tražimo, jer nažalost nismo doveli igrače koje smo planirali da dovedemo na početku prelaznog roka kojeg smo tada želeli. Zato sada hoćemo da dovedemo adekvatna pojačanja, a ne da dovedemo da bi neko rekao da smo doveli pojačanja.

Kao što znate, Partizan je u poslednje vreme retko kad imao promašaje što se tiče stranaca, želimo da igrač koga dovedemo bude dobar. Na tome rade Ivica Iliev i Ivica Kralj, kao i ceo stručni štab. Očekujem od njih, ako se nađe neko adekvatno rešenje, da to realizuju do kraja prelaznog roka.“

– Kakav revanš očekujete u Beogradu?

„Žao mi je što su nam dali gol iz penala koji nije postojao. Ono što je sigurno, biće jako teška utakmica u Beogradu. Očekujemo veliku borbu 90 minuta, ali uz podršku naših navijača, mislim da će sve to biti mnogo bolje.“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)