ISPOVEST TIHOMIRA ARSIĆA: Saznao sam da imam rak baš kad je trebalo da glumim čoveka koji umire od kancera

Novosti online

12. 09. 2020. u 16:00

GLUMCA Tihomira Arsića je publika pre dve godine poslednji put gledala na malim ekranima i to u serijama “Urgentni centar” i “Ubice mog oca”, a baš pred snimanje filma o čoveku koji umire od raka otkrio je loše vesti, te da boluje od kancera otkriva u svojoj ispovesti.

ИСПОВЕСТ ТИХОМИРА АРСИЋА: Сазнао сам да имам рак баш кад је требало да глумим човека који умире од канцера

Foto: Printskrin Tanjug

- Pre čak 20 godina sam poslednji put igrao premijeru u matičnoj kući i taman kad sam rešio da se vratim jednim divnim filmom, koji se bavi temom o čoveku koji umire od raka, otišao sam na proveru zdravlja zbog vrućina i svega ostalog i oni mi nađu ni manje ni više nego kancer i to pankreasa, gde je najgore. Ali to mi je produžilo život, međutim videćemo - kaže Tihomir Arsić za "Blic" koji je zadržao pozitivan stav u životu pored svih nedaća i dodaje koliko mu je teško da sada ide na hemoterapije dok vlada pandemija:

- Čuvam se, ali to bi bilo jako teško za mene ukoliko bih se zarazio. Striktno vodim računa o merama opreza, primam hemoterapiju i puno se vodi računa da se ne uvuče korona, jer bi to bilo kobno za mene. Mada crne prognoze za nas besmrtne ne važe. Uživam u životu i treba da se desi nešto ovako da bismo shvatili koliko je recimo lepo kad pada kiša.

Glumac Tihomir Arsić danas je recitovao pesmu u okviru svečane promocije najmlađih oficira. Tihomir se veoma dugo nije pojavljivao u srpskoj javnosti, a tokom recitacije niko nije mogao da ga prepozna.

Tihomir Arsić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i drugima, dok ga je televizijska publika ga je nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji „Ubice mog oca“. Rođen je 21. jula 1957. godine u Zemunu. Bio je u braku s pevačicom Biljanom Krstić s kojom ima dve ćerke, Milicu i Lenku. Od 2011. godine je u braku s balerinom Jelenom Ćosić s kojom ima ćerku Veru i sina Arsenija. Živi na relaciji Beograd – Belanovica.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)