VATRA SAM, ALI SAMO... Stanija Dobrojević iznela intimu na tacni, pa priznala kako slavi prvomajske praznike

Novosti onlajn

29. 04. 2023. u 22:30

Priznala sve o intimi.

ВАТРА САМ, АЛИ САМО... Станија Добројевић изнела интиму на тацни, па признала како слави првомајске празнике

Foto: Instagram

Stanija Doborojević pokušala je da sama majstoriše u svom novom stanu u koji se nedavno uselila, ali je vrlo brzo odustala.

- Volim kad partner vodi računa o sebi, važno mi je da je snažan i jak! Pogotovo je to bitno meni ovako maleckoj i krhkoj... - kaže Stanija i priznaje da se vrlo brzo umorila od majstorisanja:

- Ne znam da radim muške poslove i ne želim da ih naučim! Tu su naše jače polovine da obavljaju taj deo posla, a ne mi žene! Iskreno, više volim da gledam kako muškarac radi i da mu se divim. Ne umem i neću čak ni sijalicu da zamenim! Ako u tom momentu nemam dečka, onda tražim pomoć komšije, druga, nekog udvarača... Hvala Bogu, uvek se nađe neko ko to zna da radi.

Foto: Printskrin Instagram/stanijadobrojevic

Bivša zadrugarka je otkrila i kako slavi prvomajske praznike.

- Za Prvi maj sam u Srbiji s prijateljima. Biću u prirodi i uživaću u lepotama Fruške gore. Ranije sam slavila u šumi sa društvom, tako što dan ranije odemo na kampovanje, spavamo u prirodi, uživamo uz vatru, muziku i roštilj. Kad sam otišla u Ameriku, nekoliko godina zaredom tamo sam slavila - kaže Stanija i otkriva kako je jednom prilikom dočekala praznik rada:

- Jednom sam vodila ljubav s dečkom u šumi, tako smo dočekali praznik! Skrivali smo se da nas niko ne vidi. Priznajem, vatra sam u krevetu, ali samo ako ima ljubavi i hemije!

Foto Instagram/stanijadobrojevic

Stanija je otkrila i kako je zaradila 100.000 dolara:

- Zaradila sam ih u kazinu u Americi kao blekdžek diler. Došla sam kao student i uzimala 1.000 dolara dnevno. Šokirala sam se kad sam posle nekoliko meseci videla stanje na računu. Rekla sam neću stati dok ne uzmem 100.000 dolara! Vratila sam se u Srbiju, kupila stan i auto, a ostatak sam trošila na putovanja.

(Informer.rs, Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!