KARLEUŠA O NOVOGODIŠNJEM NASTUPU NA TRGU: Zaslužila sam da pevam u svom gradu - niko me za 27 godina nije pozvao da pevam ispred Skupštine!

Novosti onlajn

09. 12. 2021. u 10:02

JELENA Karleuša u novogodišnjoj noći zapevaće ispred Narodne skupštine, a zatim žurku nastavlja u jednom poznatom beogradskom klubu.

КАРЛЕУША О НОВОГОДИШЊЕМ НАСТУПУ НА ТРГУ: Заслужила сам да певам у свом граду - нико ме за 27 година није позвао да певам испред Скупштине!

Foto printskrin instagram karleusastar

Pevačica priznaje da joj je nastup na Trgu jedna od najvećih želja u karijeri i da ju je konačno, posle 27 godina i ostvarila.

Upravo zato se ne potresa zbog prozivki na društvenim mrežama, gde je nazivaju "režimskom" pevačicom zbog ovog nastupa.

Kako kaže, ona je zaslužila da je pozovu da peva za narod, prvenstveno zbog dugogodišnje, uspešne karijere.

- Moram da kažem jednu stvar, uvek sam bila iskrena, biću i sada. Ovaj posao radim 27 godina, ako ijedna javna ličnost nije pripadala ikada nijednoj političkoj stranci i imala hrabrost, stav, pa i ono što oni najviše vole da kažu‚ 'mu*a', i da se ne plaši nikoga, to sam ja.

Foto printskrin instagram karleusastar

Poslednja sam osoba od javnih ličnosti kojoj treba tako nešto da spočitavaju! Jer, za razliku od onih koji to govore, ja sam učinila i rekla za njihova tri života. Oni su jaki samo iza anonimnih profila na Tviteru, a ja imam i ime i prezime i iza svakog stava stojim svojim imenom i likom. A ako imaju nešto da mi kažu, neka mi kažu u lice, jer ovako kukavički, ja ne računam da mi se obraćaju uopšte - bila je oštra Jelena za "Kurir".

Ona je dodala i da kao rođena Beograđanka ima veća prava od svojih kolega koji su takođe pevali na Trgu.

- Drugo, mene niko nikada nije zvao da pevam ispred Skupštine 27 godina. Svi drugi pevači su bili, a ako je iko zaslužio, to sam ja! Da li oni to hoće da kažu da ja ne zaslužujem da pevam ispred Skupštine? Da nemam najbolje scenske nastupe, da ne pravim najbolje koncerte i da nisam najveća zvezda koja će napraviti spektakl za pamćenje? Mislim da nisu u pravu. Ako iko nema razloga da se prodaje, to sam onda ja. Zaslužujem i opravdaću očekivanja. Pevam u svom gradu, ja sam Beograđanka i zaslužujem da pevam ispred Skupštine mog grada više nego svi drugi. Ako neko u tome vidi političku konotaciju, slasno bih ih oterala u tri lepe - rekla je Jelena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZABAVA U VILI NA DEDINJU: Anastasija slavi 24. rođendan, prisutan i Gudelj sa porodicom, Ceca objavila čestitku (VIDEO)