RADE ŠERBEDŽIJA U ZRENJANINU: Koncert velikog umetnika 28. novembra

B.Grujić

14. 11. 2021. u 15:37

KONCERT proslavljenog glumca, pesnika i muzičara Radeta Šerbedžije biće održan u nedelju, 28. novembra u 20 časova, u Kulturnom centru u Zrenjaninu, uz pratnju benda Zapadni kolodvor.

РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА У ЗРЕЊАНИНУ: Концерт великог уметника 28. новембра

Foto: Tanjug

Proslavljeni umetnik, koji dugo nije bi u Zrenjaninu, publici će predstaviti pesme sa novog studijskog albuma Ne okreći se sine, kao i starije, legendarne pesme, Imam pjesmu za tebe, Meni se dušo od tebe ne rastaje,  Barbara, Ne daj se Ines...

Foto: KCZ

 

Na novom albumu, koji se pojavio posle 6 godina, kao autori pojavljuju se Zlatko Arslanagić  Zlaja, Drago Mlinarec, Husein Hasanefendić - Hus, a kao gosti Gabi Novak i Matija Dedić, kao i Darko Rundek.

BONUS VIDEO - Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)