"ON JE MOJ I BOŽIJI!" Jovana Joksimović progovorila o braku sa Željkom - "LJubomorna sam..."

Novosti online

29. 05. 2021. u 11:30

VODITELJKA Jovana Joksimović otvoreno je govorila o braku sa suprugom Željkom, ljubomori i deci.

ОН ЈЕ МОЈ И БОЖИЈИ! Јована Јоксимовић проговорила о браку са Жељком - Љубоморна сам...

Foto: Printskrin Instagram

Jovana je istakla da joj nikada nije predstavljalo teret to što je životna saputnica jednog od najuspešnijih muzičara na našim prostorima.

- Ne, zato što smo se od samog početka uklopili, kliknuli, živimo, radimo, podižemo decu kao tim, i nikada nam ništa nije teško - rekla je voditeljka za "Azru".

Na pitanje da li je ljubomorna kao supruga, Jovana je rekla:

- LJubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. LJubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju.

Jovana Joksimović istakla je i da ona i Željko uvek traže balans kada je reč o vaspitanju njihovo troje dece, sina Koste i ćerki Ane i Srne.

- Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo - rekla je voditeljka.

Ona je iskreno govorila i o tome da nije oduvek imala mnogo samopouzdanja, već da je na tome radila godinama.

- Bila sam i uplašena i nesigurna kada sam počinjala. Onda sam shvatila, naučila da nesigurnost može da zameni samo znanje. I krenula sam mnogo da učim o svom poslu. I radim to i dalje - rekla je Jovana u pomenutom intervjuu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)