STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: DŽenifer Lopez i Ben Aflek uhvaćeni zajedno u Majamiju

S.K.

25. 05. 2021. u 09:50 >> 10:06

POSLEDNjIH mesec dana Dženifer Lopez i Ben Aflek su u epicentru javnosti. Svetski mediji bruje o njihovom pomirenju nakon 17 godina, međutim, nijedno od njih dvoje do sada nije potvrdilo ove navode. Ipak, paparaci su uslikali pevačicu i glumca u jednom luksuznom hotelu u Majamiju.

СТАРА ЉУБАВ ЗАБОРАВА НЕМА: Џенифер Лопез и Бен Афлек ухваћени заједно у Мајамију

FOTO: Depositphotos

Paparaci su najpre na terasi uslikali Dženifer, a nakon nekoliko minuta i Afleka.

Da su srećni zajedno govore i fotografije nastale prilikom izlaska iz hotela, na kojima se vidi kako glumac silazi niz stepenice, dok pevačica ide ispred njega nasmejana.

Oboje su bili opušteni i ležerno obučeni, pa se pretpostavlja da su krenuli na plažu.

Inače, glumac Ben Aflek je Dženifer zaprosio 2002, ali su raskinuli pred samo venčanje 2004. Ostali su svih ovih godina u kontaktu. Takođe, njih dvoje su uslikani zajedno u automobilu, strani portali su objavili ekskluzivne fotografije sa, kako navode, romantičnog putovanja u Montani.

Bili su prvi poznati par za koji su mediji smislili zajednički nadimak - Benifer. Njih dvoje su zajedno igrali u filmovima "Gigli" i "Devojka iz Džerzija", a Ben Aflek se čak pojavio u njenom spotu za pesmu Jenny from the block.

Podsetimo, Dženifer Lopez je nedavno raskinula veridbu sa bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, nakon čega je prvi put uslikana sa Aflekom, a sada su ponovo viđeni zajedno te mnogi smatraju da je ovo potvrda da su obnovili ljubav nakon dugo godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)