OTPUTOVALI ZA BEOGRAD: Partizan će večeras bodriti i 50 mladih sokolačkih fudbaler

S. M.

21. 10. 2021. u 14:30

GRUPA od 50 dečaka iz Fudbalskog kluba "Glasinac 1936" sa Sokoca otputovala je za Beograd, gde će večeras bodriti Partizan koji igra protiv belgijskog "Genta" u utakmici 3. kola Lige konferencija.

ОТПУТОВАЛИ ЗА БЕОГРАД: Партизан ће вечерас бодрити и 50 младих соколачких фудбалер

FOTO SRNA

Dragan Renovica iz FK "Glasinac 1936" rekao je da mladi fudbaleri od devet do 16 godina putuju u pratnji šest trenera i roditelja.

- Ovo je jedna u nizu akcija u kojoj naši mladi fudbaleri odlaze na utakmicu u Beograd, a ovaj put na stadion “Partizana” prvi put ide 50 dečaka, naveo je Renovic za Srnu.

Prema njegovim rečima, dečaci su rado prihvatili ideju da prisustvuju jednom velikom fudbalskom susretu na poznatom stadionu, što je za njih poseban doživljaj.

Renovica je dodao da je, nažalost, više od deset dečaka odustalo od odlaska u Beograd zbog pandemije virusa korona.

On je naglasio da je organizator odlaska na večerašnju utakmicu FK "Glasinac 1936", uz podršku opštine Sokolac, Udruženja "Romanija" iz Beograda i FK "Partizan", sa kojim su razvili saradnju.

Renovica je podsetio da je sokolački fudbalski klub i ranije organizovao odlaske mladih fudbalera na velike utakmice u Beogradu, te najavio slična putovanja i u narednom periodu.

Mladi "Partizanovac" sa Sokoca Darko Đerić rekao je da će iz sve snage navijati za njegov omiljeni tim i da se nada pobedi.

Fudbaleri Partizana večeras od 21.00 čas na stadionu u Humskoj dočekuju Gent u trećem kolu Lige konferencija.  Meč od izuzetnog značaja za crno-bele jer bi u slučaju pobede obezbedili plasman u nokaut fazu ovog takmičenja, te ostali u trci za prvo mesto koje bi ih direktno odvelo u osminu finala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri