"DA LI VAS ZAISTA UZNEMIRUJE ŠTO UKRAJINCI NEMAJU DOVOLJNO TENKOVA?" Taker prekinuo Pensa dok je pričao o pomoći Kijevu (VIDEO)

Novosti online

15. 07. 2023. u 15:35

NA nedavnoj konferenciji u Ajovi, najpopularniji američki voditelj Taker Karlson je intervjuisao šest republikanskih kandidata koji se kandiduju za predsednika.

ДА ЛИ ВАС ЗАИСТА УЗНЕМИРУЈЕ ШТО УКРАЈИНЦИ НЕМАЈУ ДОВОЉНО ТЕНКОВА? Такер прекинуо Пенса док је причао о помоћи Кијеву (ВИДЕО)

Printskrin

Bivši voditelj Foks njuza je tokom debate žestoko osporio mišljenje svojih sagovornika, koji su izrazili uverenje da Vašington treba da nastavi da pomaže Ukrajini i pokuša da oslabi Rusiju, navodi "Njujork tajms".

Najžešća razmena dogodila se sa Majkom Pensom. Bivši potpredsednik kritikovao je Bajdenovu administraciju da je „ prespora ” u isporuci naprednog oružja ukrajinskoj vojsci. 

Karlson je prekinuo sagovornika, izazvavši oduševljenje većine prisutnih.

- Čekajte, znam da se kandidujete za predsednika. Ali da li vas zaista uznemiruje što Ukrajinci nemaju dovoljno američkih tenkova? - pitao je Taker Pensa.

Karlson je tada Ukrajinu nazvao „ satelitom “ Sjedinjenih Država. Istakao je da Ukrajinu mnogi ne mogu ni da nađu na mapi, dok je Amerika u velikoj krizi.

Nakon govora na konferenciji, Pens nije krio razočaranje. Izrazio je žaljenje što na sceni nije mogao da priča o tradicionalnim vrednostima ​​​i problemima sa kojima se suočavaju američke porodice, a istovremeno je priznao da ga Karlsonovo ponašanje uopšte nije iznenadilo, zaključuje "Njujork tajms".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić