RAT, inflacija, pad poverenja u politiku utiču i na stav Austrijanaca prema članstvu u EU, pokazuje istraživanje Austrijskog društva za evropsku politiku (OeGfE), prema kojem je broj onih koji su za izlazak iz Unije na rekordnom nivou.

U NEMACKOJ TO NE SMEJU UOPSTE DA OBJAVE

26.10.2022. 10:48

NEMACKI NAROD JE SIT, TOGA ISTOCNOEVROPSKOG SLJAMA, kao sto su baltiske zemlje, Poljska i nasi susedi, a Bogami ni bugari ni rumuni nisu im po volji. NEMACKA JE NAPRAVILA OGROMNU GRESKU, DA NE KAZEM SAMOUBISTVO, kad se pridruzila svetskom zlu Nr.1, da uvede sankcije najpoverenijem ekonomskom partneru Rusiji, uz cije su resuse postali vodeca ekonomska sila, ne samo evrope nego celog sveta, jer je suficit Nemacke rastao iz godine u godinu, zahvaljujuci trezvenoj politici koju je vodila Angela Merkel. Nemacki narod (da moze) sutra bi izasao iz te nabljuvane tvorevine zvane EU, koja sve vise lici na cetvrti rajh, a nemci dobro znaju sta im je doneo treci rajh, pa tako da ni cetvrti ne donosi nista dobroga, za nemacki narod, za nemacku privredu i za mir u svetu, posebno u evropi.

alex

26.10.2022. 19:51

eu je postala odavno vazalni skup drzava,sto je i tako bilo planirano,angloamericke politike stvaranja novog vazalno-kolonijalnog sistema uz preuzimanja turskog srednjevekovnog voj nog janicarskog sistema koji je sa uspehom ostvaren.zapadni udarni sistem privoljivanjem nekada slobodnih drzava u novo zavisne kolonije vec ranije poznatih udarnih sistema koji je bio poznat od strane vatikana u inkvizicionim udarima na narode prilkom pokatolicavanja. sve je to zakucano u nasu proteklu istoriju,samo se treba setiti,ili koji ne znaju da je ponovo procitaju,cak i u internetu ?