EVROPSKA komisija neće moći da natera Poljsku da se povinuje novom planu EU za smanjenje potrošnje gasa, niti će Poljska deliti svoje rezerve gasa sa drugim članicama bloka, izjavila je ministarka za klimu i životnu sredinu Ana Moskva za poljsku medijsku kuću Šeći (Sieci).

Komentari (8)

master

08.08.2022. 20:30

Pocetak kraja, gde su sada vodje eu, plavusa Borelj, Solts, Markon, gde je vase jedinstvo, nekako podseca na kovid vakcine, poljaci i madjari su u pravu, ostatak dobija direkcije iz wasingtona, bas da vidimo koliko dugo mogu????

svi za dve niko za sve

08.08.2022. 21:25

sve da se slije u nemacku i francusku, a one onda da prodaju britaniji..kao i zito iz ukrajine..svi ce da gladuju osim nemaca..treci rajh na snazi..

Figo

09.08.2022. 07:45

Ispravite me ukoliko grešim, ali nisam do sada niti pročitao, niti čuo da se u sklopu prilagođavanja veštački izazvanoj krizi u snabdevanju energentima EU, evropska administracija obavezala na smanjenje broja svojih činovnika, ogromnih plata i drugih troškova funkcionisanja sistema. U čemu i na koji način se ogleda i sprovodi odgovornost ogromnog i skupog paradržavnog političkog i administrativnog aparata EU, za pogrešne odluke i krize koje kreira i sprovodi na štetu, pre svega građana EU. Dosta laži !!!