BIVŠI američki predsednik Donald Tramp rekao je da bi Tajvan mogao da bude "sledeći" za potenijalnu invaziju, pošto bi rusko-ukrajinski konflikt mogao da utiče na, kako je rekao, sve veću agresiju Kine.

Komentari (3)

Mire

02.03.2022. 23:55

Jedini Američki predcednik koji se najodgovornije ponašao i ni jedan rat nije započeo i koji se trudio da pokrene ameriku ekonomijom a ne ratom, je Donald Tramp! Najveća greška američkog naroda je što nema njega za predcednika.

Bane kan

03.03.2022. 07:55

Lupa, ali istina je da jedine drzave koje profitiraju od ovog rata su Amerika i Kina. Ukrajinci se bore za interese nato, rusi sa druge strane se bore za sebe, a Kina dobija jeftinu naftu i gas od rusa sto ce joj omoguciti da jos vise pretrci zapad. Vec su sad ekonomska sila, a posle ovog rata bice jos veca. Nece joj trebati napad na Tajvan, to bi bila greska kao ova Putinova. Sad Evropa i svet placa naftu 110 dolara, Kina verovatno 60. Gas su dogovorili po 150 dolara, a sad je 2000 dolara. Kina dobija, rusi su im samo trojanski konj, jer nema silne Rusije bez silne ekonomije. Zato Tramp ovo prica jer se boji jake Kine. Slazem se sa prethodnim komentarom dajem Trampu kredit sto nije zapoceo nijedan rat zaa 4 godine, sto je hteo da smanji uticaj nato i tako bi sprecio i ovaj rat. Ali dodje Bajden i ...

Aleks

03.03.2022. 07:56

Krvati su krenuli za Ukrajinu, uz poklič ZA DONBAS SPREMNI ! Traže se dobrovoljci za odbranu Tajvana. Ko ide u ukrajinu, neka se slojevito obuče, hladno tamo. Ko ide da brani Tajvanćane, neka obuče kožne gaće i jak učkur na mrtav čvor. Kineza ima mnoooogo !