BILATERALNI ODNOSI ŽALOSNI: Peskov otkrio teme sastanka Putina i Bajdena

Tanjug

06. 12. 2021. u 11:28

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da će predsednici Rusije i Sjedinjenih Država Vladimir Putin i Džo Bajden razgovarati o bilateralnim odnosima, koji su, kako je ocenio, u "žalosnom" stanju.

БИЛАТЕРАЛНИ ОДНОСИ ЖАЛОСНИ: Песков открио теме састанка Путина и Бајдена

Foto: Profimedia

Peskov je rekao da će razgovori biti održani 7. decembra u kasnim popodnevnim časovima, u formatu video-konferencije, preko zaštićene veze.

Foto: EPA

 

Naveo je da će tema razgovora biti dogovori postignuti u Ženevi, kako bi se videlo šta se u potpunosti sprovodi, a za šta su potrebni dodatni napori.

- Teme razgovora biće i tenzije oko Ukrajine i napredovanje NATO-a ka ruskim granicama - rekao je Peskov.

Dodao je da posle video-konferencije nisu planirane zajedničke izjave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju