JEDNI ODUŠEVLJENI, DRUGI SE ZGRAŽAVAJU: Mladini roditelji napravili haos, ovaj ulazak u salu će se dugo prepričavati (VIDEO)

Novosti online

20. 06. 2023. u 12:18

PODRAZUMEVA se da su na svadbama glavne zvezde mladenci, ali na jednom venčanju u Sidneju, u Australiji, pažnju su ukrali ni manje ni više nego mladini roditelji.

ЈЕДНИ ОДУШЕВЉЕНИ, ДРУГИ СЕ ЗГРАЖАВАЈУ: Младини родитељи направили хаос, овај улазак у салу ће се дуго препричавати (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok

Mama i tata od mlade imali su spektakularan ulazak u luksuznu salu za proslavu, a potom su izveli i performans tokom kog su zvanice sve vreme aplaudirale i podržavale ih ovacijama.

Kad su se velika zlatna vrata otvorila, u salu su ušli ponosni i srećni roditelji, koji su istog trenutka krenuli da igraju uz rok hit "High Way to Hell" legendarne grupe AC/DC, a gosti su odmah počeli da im aplaudiraju.

- Mladini mama i tata su apsolutno pokidali svoj ulazak u svadbenu salu - stoji u opisu snimka, koji je za manje od 24 sata na Tik-toku odgledalo gotovo 200 hiljada ljudi i lajkovalo više od 2.500 njih.

"Obožavam maminu haljinu", "O, ovo tako liči na moje roditelje", "Fenomenalna proslava, izgleda kao da su se baš dobro zabavljali", "O, kakva pesma", "Mama je predivna, a tata je tako kul. Odličan početak žurke", "Šta je s izborom pesme", samo su neki od gomile pozitivnih komentara koji ne prestaju da se nižu ispod snimka koji je postao viralan na Tik-toku.

@paradisoreceptions WEDDING ENTRANCE GOALS 🤩 This mother & father of the bride absolutely nailed their wedding entrance! #paradisoreceptions #weddingvenue #weddingentrance #sydneywedding #wedding #weddinginspo #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - ParadisoReceptions

Međutim, našli su se i oni koji su ih iskritikovali ne birajući reči, konstatujući da to treba da bude dan mladenaca, a ne njihov, te da ne treba oni da budu u centru pažnju.

"Ponašaju se kao dve budale", "Pobogu, mama i tata, pa to je dan mlade i mladoženje", "Kakvi luzeri", "Izgledaju kao da slave što su se oslobodili ćerke", "Krindž"...

(Kurir)

BONUS VIDEO: IMAM MNOGO EMOCIJA U SEBI: Toni Cetinski oduševio beogradsku publiku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)