NEŽNI DŽIN: Kefir je možda najveći mačak na svetu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

13. 08. 2022. u 22:50

JULIJA Minina je novim objavama na društvenim mrežama podsetila pratioce da je vlasnica verovatno najveće mačke na svetu.

НЕЖНИ ЏИН: Кефир је можда највећи мачак на свету (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram

Ovog puta, pored kućnog ljubimca, snimila je i svoju dvogodišnju ćerku. Mačak, kome je nadenuto ime Kefir, toliko je porastao, da može da stoji „rame uz rame" sa dvogodišnjim detetom.

Julija Minina iz Rusije kaže da njenu ogromnu mačku mnogi često pomešaju sa psom. O tome da poseduje neuobičajeno velikog mačora, fotografijama i video-snimcima, Julija je još ranije obavestila svoje pratioce, a sada se vidi, koliko je životinja velika u odnosu na njenu ćerku Anečku.

Uprkos tome što su mačke rase mejn kun poznate kao velike i poseduju debeli dvostruki sloj dlake, oni su zapravi nežni divovi koji su prijateljski orijentisani prema ljudima.

Mnogi ih nazivaju i plašljivim džinovima. 

Julija kaže da se Kefir i Anečka odlično slažu, da su nerazdvojni i da ga devojčica često hrani posebnim grickalicama. Vole da zajedno gledaju i crtane filmove.

Julija je ranije pričala da se prema Kefiru odnosi kao prema drugom detetu, dodajući da je „ veoma pametan i da uvek se ponaša mirno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юliя🤍Kefir (@yuliyamnn)

- Kefir ima možda za neke zastrašujući izgled, ali je veoma ljubazno i skromno stvorenje - rekla je Julija.

Među pratiocima koji su oduševljeni belim mačorom, bilo je i onih koji su pitali Juliju, kako uspeva da održi dom čistim, uprkos „tolikoj količini krzna". 

- Koristim robotski usisivač... non-stop! - odgovorila je Kefirova vlasnica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Koje navike vam mogu skratiti, a koje produžiti životni vek