NEŽNI DŽIN: Kefir je možda najveći mačak na svetu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

13. 08. 2022. u 22:50

JULIJA Minina je novim objavama na društvenim mrežama podsetila pratioce da je vlasnica verovatno najveće mačke na svetu.

НЕЖНИ ЏИН: Кефир је можда највећи мачак на свету (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram

Ovog puta, pored kućnog ljubimca, snimila je i svoju dvogodišnju ćerku. Mačak, kome je nadenuto ime Kefir, toliko je porastao, da može da stoji „rame uz rame" sa dvogodišnjim detetom.

Julija Minina iz Rusije kaže da njenu ogromnu mačku mnogi često pomešaju sa psom. O tome da poseduje neuobičajeno velikog mačora, fotografijama i video-snimcima, Julija je još ranije obavestila svoje pratioce, a sada se vidi, koliko je životinja velika u odnosu na njenu ćerku Anečku.

Uprkos tome što su mačke rase mejn kun poznate kao velike i poseduju debeli dvostruki sloj dlake, oni su zapravi nežni divovi koji su prijateljski orijentisani prema ljudima.

Mnogi ih nazivaju i plašljivim džinovima. 

Julija kaže da se Kefir i Anečka odlično slažu, da su nerazdvojni i da ga devojčica često hrani posebnim grickalicama. Vole da zajedno gledaju i crtane filmove.

Julija je ranije pričala da se prema Kefiru odnosi kao prema drugom detetu, dodajući da je „ veoma pametan i da uvek se ponaša mirno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Юliя🤍Kefir (@yuliyamnn)

- Kefir ima možda za neke zastrašujući izgled, ali je veoma ljubazno i skromno stvorenje - rekla je Julija.

Među pratiocima koji su oduševljeni belim mačorom, bilo je i onih koji su pitali Juliju, kako uspeva da održi dom čistim, uprkos „tolikoj količini krzna". 

- Koristim robotski usisivač... non-stop! - odgovorila je Kefirova vlasnica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VEOMA INTELIGENTNI: Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka - da li ste među njima?