JUBILARNI "SUDNJI DAN" : Komad Nila Labjuta pedeseti put na sceni JDP

V.V.S.

29. 04. 2021. u 14:18

DUODRAMA "Sudnji dan" Nila Labjuta (u režiji Jane Maričić) 29.aprila će biti izvedena jubilarni, pedeseti put na sceni Jugoslovenskog dramskog, u izvođenju Aleksandre Janković i Milana Marića.

ЈУБИЛАРНИ СУДЊИ ДАН : Комад Нила Лабјута педесети пут на сцени ЈДП

Jugoslovensko dramsko

"Sudnji dan" je priča o Benu koji se našao u njujorškom stanu svoje šefice i ljubavnice Ebi, dan posle velike nacionalne tragedije i događaja koji će zauvek promeniti svet u kom živimo. On je pred neočekivanim izborom - vratiti se porodičnom životu koji je do juče vodio ili iskoristiti priliku koja im se iznenada ukazala sada, kada svi veruju da je izgubio život u napadu na Svetski trgovinski centar.

Ova uzbudljiva psihološka drama učestvovala je na Međunarodnom festivalu malih scena u Rijeci (Hrvatska), na festivalu u Petrovcu (Crna Gora), Festivalu duodrame u Topoli (dobili nagradu za najbolju predstavu), dok su priznanja za najbolju žensku i mušku ulogu dobili Aleksandra Janković i Milan Marić i na Pozorišnim svečanostima "Žanki u čast" u Rabrovu ,a najboljom glumicom festivala proglašena je Aleksandra Janković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!