ALKOHOL KUMOVAO TRAGEDIJI U NOVOM SADU: Stare komšije pile na terasi pa se potukle, stariji umro od povreda nanetih nožem

Lj. P.

05. 07. 2022. u 10:34

Novosadska policija je, kako saznajemo, odredila zadržavanje muškarcu M. M. (66), osumnjičenom da je u ponedeljak uveče nožem teško povredio komšiju J. S. (75), koji je, nažalost, kasnije podlegao povredama u Urgentnom centru KCV.

АЛКОХОЛ КУМОВАО ТРАГЕДИЈИ У НОВОМ САДУ: Старе комшије пиле на тераси па се потукле, старији умро од повреда нанетих ножем

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Prema dosadašnjim saznanjima, njih dvojica su sinoć sedeli na zajedničkoj terasi i navodno konzumirali alkohol. U jednom trenutku su se kraće fizički sukobili, a onda je osumnjičeni naneo povrede sedamdesetpetogodišnjaku.

Kako je za Novosti izjavio dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, njihova služba je primila poziv od policije u 20.05. Lekarska ekipa je povređenog muškarca zbrinula na licu mesta merama reanimacije i u hemidinamski nestabilnom stanju je prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Na terasi u Ljermontovoj 4, gde se odigrao nemili događaj, kako saznajemo, pronađen je nož, a osumnjičeni se tereti za ubistvo.

Policijska uprava Novi Sad je saopštila da se M. M. sumnjiči za teško ubistvo, i da je sedamdesetpetogodišnjaku posle verbalnog sukoba zadao više uboda nožem. Komšija je od zadobijenih povreda preminuo.

M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden Višem javnom tužiocu na saslušanje.

BONUS VIDEO: IVANOVI RODITELjI U OČAJU: Mi je žalimo, a naš sin mrtav leži

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)