OVO JE PEVAČ KOM SU ZARILI NOŽ U SRCE: Bio sa društvom u kafiću, izbila masovna tuča

Novosti online

05. 12. 2021. u 13:49

U MASOVNOJ tuči, koja se dogodila sinoć ispred jednog kafića u Spensu u Novom Sadu, teško je povređen Strahinja M. (27).

ОВО ЈЕ ПЕВАЧ КОМ СУ ЗАРИЛИ НОЖ У СРЦЕ: Био са друштвом у кафићу, избила масовна туча

Foto: Instagram

Strahinja je pevač iz Novog Sada, i nakon što je uboden nožem nalazi se u bolnici. ž

- Strahinja je sinoć bio gost sa svojim društvom u lokalu, kada je izbila masovna tuča među gostima. Za sada još nepoznata osoba nožem je mladom pevaču zadala ubod nožem u predelu srca. Policija je privela više osoba i rade na rasvetljavanju ovog slučaja - kaže izvor.

Foto: Instagram

Inače, Strahinja je bio učesnik na takmičenju Zvezde Granda 2013. godine, nakon čega je nastavio da peva po novosadskim lokalima.

- Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana - rekli su u PR službi UKC Vojvodine.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)