POZNATO STANJE ŽENE KOJU JE IZBO BIVŠI MUŽ: Imala rane po celom telu - i dalje životno ugrožena

Novosti onlajn

05. 12. 2021. u 10:55

S. V. (29), koju je u subotu ujutro nožem napao muškarac u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu, svesna je i komunikativna. Ipak, kako je rečeno u u KC Niš, i dalje je životno ugrožena.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ЖЕНЕ КОЈУ ЈЕ ИЗБО БИВШИ МУЖ: Имала ране по целом телу - и даље животно угрожена

Foto D. Miljković

- Pacijentkinja je svesna, orijentisana, komunikativna, hemodinamski stabilizovana. Ipak, s obzirom na težinu povreda, i dalje je životno ugrožena. U ovom trenutku je u stabilnog opšteg stanja - rečeno nam je u Kliničkom centru Niš.

- Imala je povrede po čitavom telu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grdnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša - rekao je juče specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković.

Dežurni lekar u Dečjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

- Sestra me je pozvala, u hodniku je bila povređena žena. Pružili smo prvu pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja stigla za oko pet minuta, kao i policija - rekao je Stojanović.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz levog uha, kao i ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu na levoj strani lica. Na pitanje da li je video napadača, odgovorio je da nije.

- Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu - rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dečaka, kojima je ranjena žena maćeha.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!