DEVOJKA (18) UBIJENA U UROŠEVCU: Uhapšen jedan osumnjičeni, drugi u bekstvu

Tanjug

23. 08. 2021. u 23:39

DVOJICA muškaraca su u nedelju noću ispred bolnice u Uroševcu dovezli bez znakova života 18-godišnju devojku i pobegli, a policija danas je uhapsila 33-godišnjeg osumnjičenog za pokušaj teškog ubistva, dok je u bekstvu drugi osumnjičeni, 29-godišnjak koji je i glavni osumnjičeni za ubistvo.

ДЕВОЈКА (18) УБИЈЕНА У УРОШЕВЦУ: Ухапшен један осумњичени, други у бекству

Ilustracija policija Foto I. Radulović

Policija je raspisala poternicu za njim, prenosi Kos sev.

Policija je u međuvremenu identifikovala i mesto zločina - jednu stambenu zgrada u Uroševcu, gde se sumnja da su dvoje osumnjičenih počinili ubistvo devojke M.O.

Uspeli su da uhapse jednog od njih A.S., starog 32 godine, kojem je nakon saslušanja i određen 48-časovni pritvor, dok se sada traga za Dardanom Krivaćem, rođenim 25. avgusta 1992.

Policija je objavila i fotografije osumnjičenih, navodi Kos sev.

Danas je glavni tužilac u Uroševcu Šukri Jašari održao konferenciju za novinare, iznevši podatak da je begunac, koji je i glavnoosumnjičeni za ubistvo, već od ranije poznat policiji i tužilaštvu.

Kako su preneli elektronski mediji u Prištini, drugoosumnjičeni A.S. koji živi u Švajcarskoj, navodno je živeo sa žrtvom, koja je to činila pod prisilom, dok drugi mediji, pak, javljaju da je ona dva meseca bila udata za glavnoosumnjičenog Dardana Krivaću, prenosi Kos sev.

Ubistvo je podiglo deo javnosti na KiM na noge.

Institucije i političari osudili su ubistvo i upozoravaju na učestalo porodično nasilje i nasilje nad ženama.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PUCNJAVA U NIŠU: Mladić ranjen u centru grada, napadač pobegao