MENI JE BILO ZELENO: Saobraćajna nesreća u Novom Sadu, povređena devojka (FOTO)

Novosti online

31. 03. 2022. u 00:29

SAOBRAĆAJNA nesreća dogodila se oko 21.20 časova na raskrsnici Bulevara oslobođenja i ulice Novosadskog sajma u Novom Sadu.

МЕНИ ЈЕ БИЛО ЗЕЛЕНО: Саобраћајна несрећа у Новом Саду, повређена девојка (ФОТО)

Foto: Profimedia

Povređena je jedna osoba, devojka koja je bila na mestu suvozača u crnom automobilu. Njoj je krvarila glava i, prema rečima očevidaca koji su prišli da joj pomognu, povređena joj je noga, piše Blic.

Vozač crnog automobila rekao je da je iz pravca Futoške pijace išao prema Železničkoj stanici i da je njemu bilo upaljeno zeleno svetlo, a da uopšte nema predstavu odakle se stvorio drugi automobil.

- Znam samo da je meni bilo zeleno, nemam pojma odakle se stvorio, nemojte me, molim vas, ništa pitati, izvinite, ali jako sam uznemiren - rekao je mladić.

Na lice mesta odmah je izašla policija, kao i ekipa hitne pomoći koja je devojku odmah prevezla u Urgentni centar. Ubrzo zatim je na lice mesta pristiglo i jedno vatrogasno vozilo.

Očevici saobraćajke davali su oprečne izjave. Jedni kažu da je sivi automobil išao iz pravca Novosadskog sajma, dok drugi tvrde da je išao iz pravca Železničke stanice Bulevarom i da je hteo da napravi polukrug.

Ono što se svi slažu jeste da je mladić koji je vozio crni automobil išao na zeleno svetlo, iako pojedini navode da je sigurno išao velikom brzinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POVREĐENA NA PEŠAKOM PRELAZU: Saobraćajna nesreća u Leskovcu, devojka zadobila prelom potkolenice