SEDAM GODINA ZA NESREĆU U KOJOJ JE POGINULO PETORO: Potvrđena presuda Goranu Blagojeviću iz Kraljeva

J. Ć.

30. 03. 2022. u 13:51

GORAN Blagojević (49) iz Kraljeva pravosnažno je osuđen na sedam godina zatvora jer je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je stradalo petoro ljudi.

СЕДАМ ГОДИНА ЗА НЕСРЕЋУ У КОЈОЈ ЈЕ ПОГИНУЛО ПЕТОРО: Потврђена пресуда Горану Благојевићу из Краљева

Foto: J.Ćosin

Na taj način Apelacioni sud potvrdio je presudu Osnovnog suda u Nišu od 14. oktobra prošle godine, na koju se žalilo tužilaštvo i njegova odbrana.

Stravična nesreća dogodila se 29. novembra 2019. godine na auto-putu Beograd–Niš kada je Blagojević šleperom naleteo na kombi koji je zbog kvara stajao u zaustavnoj traci. Na licu mesta povredama su podlegli zet i šurak, Kragujevčani Ljubiša Jovanović (40) i Srđan Jovanović (34) kao i devetnaestogodišnji Žikica Veličković čiji je četrdesetpetogodišnji otac Igor lakše povređen u istoj nesreći. U bolnici su  preminuli vozač kombija Dejan Ristić (34), kao i Boris Stanojević (32). Stefan Velić (20) i Milan Mihajlović (29) su teško povređeni, dok su lakše povrede zadobili Milanov otac, pedesettrogodišnji Boško, Goran Nikolić (41) i Miroslav Stojković (35). Nesrećne ljude angažovala je beogradska firma „Telefonkabl“ kako bi u Leskovcu postavljali telefonske kablove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)