IGRALA SE DOK JE MAJKA ČISTILA PO KUĆI: Komšije iz Kraljeva u šoku, niko ne zna kako je devojčica (1,5) pala kroz prozor! (FOTO)

G. Ć.

24. 12. 2021. u 18:43

DEVOJČICA se igrala, dok je majka čistila po kući.

ИГРАЛА СЕ ДОК ЈЕ МАЈКА ЧИСТИЛА ПО КУЋИ: Комшије из Краљева у шоку, нико не зна како је девојчица (1,5) пала кроз прозор! (ФОТО)

Foto: G.Šljivić

Pa, ja taj prozor i leti retko viđam da je otvoren. Ne mogu da verujem, pa ni punih osamnaest meseci još nema, a završila je u lokvi krvi. Ovim rečima komšija opisuje tragediju koja se danas dogodila u centru Kraljeva, kada je teško je povređena jednoipogodišnja devojčica.

- Užasan, jeziv prizor! Kako je ona došla do prozora, kako je potom pala stvarno ne znam – priča jedan od komšija u Ulici Oktobarskih žrtava 21.

Prema priči očevidaca iz obližih lokala, devojčica je raširenih ručica pala na pločnik ispred zgrade sa velikim brojem prolaznika, uobičajenim za ovo doba dana, koji su i pozvali Hitnu pomoć.

- Valjda će biti dobro, svi se tome nadamo . kažu svi potrešeni.

Podsetimo, u nesvakidašnjoj nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila nešto posle 13 sati, u Ulici Oktobarskih žrtava 21 u centru Kraljeva, teško je povređena jednoipogodišnja devojčica. Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je iz nepoznatih razloga pala kroz prozor stana na drugom spratu stambene zgrade u kojem živi sa svojom samohranom majkom.

Sa teškim povredama i bez svesti ona je sanitetom Hitne pomoći hitno prevežena na Intenzivnu negu Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevo.

Kako saznajemo, devojčica je zadobila višestruke prelome i povrede lobanje, kao i unutrašnja krvarenja, odmah je intubirana i zbog ozbiljnosti povredama transportovana za Beograd.

BONUS VIDEO - STRAŠAN NAPAD NA ZVEZDARI: Napao starca na ulici - bezdušno ga oborio na zemlju i opljačkao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest