HAPŠENJE U SOKOBANJI: Troje mladih osumnjičeno zbog kokaina

S. M. J.

23. 03. 2024. u 14:35

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su dvojicu mladića i jednu devojku koje terete za prodaju, odnosno držanje opojnih droga.

ХАПШЕЊЕ У СОКОБАЊИ: Троје младих осумњичено због кокаина

G.Šljivić

Policija u Sokobanji uhapsila je, po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Đ.M. (19) kod koga je pronađena manja količina supstance za koju se sumnja da je kokain,  dvadesetogodišnju A.Ž. koju terete da je od ovog mladića preuzela određenu količinu opojne droge, kao i P.M. (23) kod kojeg je, takođe pronađena manja količina narkotika, za koje se pretpostavlja da ih je prethodno kupio od Đ.M.

Dvadesetogodišnjakinja je, sumnja policija, od Đ.M.  preuzela sedam paketića sa manjom količinom navodno kokaina, kako bi ih dalje prodala i predala ih muškarcu u Sokobanji koji je ranije uhapšen.

Đ.M. i A.Ž. se terete zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je  P. M. osumnjičen za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)