KO SU BILI IGOR I GRIŠKA BOGDANOV: Od studenata matematike i fizike aristokratskog porekla, do zavisnika od plastične hirurgije

Novosti online

03. 01. 2022. u 22:36

U RAZMAKU od samo šet dana, u Francuskoj su u 72. godini umrla braća Igor i Griška Bogdanov.

КО СУ БИЛИ ИГОР И ГРИШКА БОГДАНОВ: Од студената математике и физике аристократског порекла, до зависника од пластичне хирургије

Foto: Printskrin Jutjub

Svetskoj javnosti ovi kontroverzni blizanci postali su poznati zbog svoje sklonosti ka plastičnim operacijama, ali njihova biografija krije brojne zanimljive podatke.

Rođeni su na jugozapadnu Francuske, njihovo poreklo potiče iz aristokratskih porodica iz Rusije i Austrije, a njihov deda sa majčine strane bio je poznati afroamerički tenor Roland Hajes. Braća su studirala matematiku i teorijsku fiziku u Parizu, ali su karijere započeli na televiziji kao voditelji nekoliko popularnih emisija iz oblasti nauke i naučne fantastike. Objavljivali su i radove u stručnim časopisima iz oblasti fizike, dogurali su do doktorata Univerziteta u Borgonji, a njihovi stavovi i dela su osporavani u naučnim krugovima.

U nekom trenutku obojica su zapali u depresiju i otprilike u isto vreme odlučili su da će najbolji način za održavanje mladosti i popularnosti biti plastična hirurgija. Obojica su se toliko podvrvgavala tretmanima, da su im se lica vremenom kompletno izdeformisala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista