RADOVI NA PUTEVIMA: Bez dužeg zadržavanja na naplatnim rampama

Tanjug

19. 05. 2021. u 08:44

NA auto-putu E-70, u zoni petlje Ruma, u smeru ka Beogradu, do 14. una obavljaju se radovi na pojačanom održavanju, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

РАДОВИ НА ПУТЕВИМА: Без дужег задржавања на наплатним рампама

Novosti

Za saobraćaj je zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Inđija- Novi Slankamen, 14. juna traju radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-763, petlja Takovo - petlja LJig, do 21. maja, od 7 do 15 sati, obavljaju se radovi na košenju trave u razdelnom pojasu. Radovi se izvode u pokretu, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u oba smera.

Na putu Jokina Ćuprija- Borova Glava, do 21. maja, od 7 do 15 sati, traju radovi na održavanju. Saobraćaj se odvija tako što je povremena obustava jednog smera u toku radova.

Na putu Sastav Reka - Strezimirovce, do 31. maja, od 7 do 15 sati, radovi na redovnom održavanju. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07:35, zadržavanja na izlazu za teretna motorna, na graničnom prelazu Horgoš, vozila je 150 minuta, na Kelebiji 300 minuta, a na prelazima Šid i Batrovci, 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

POLICIJA I PSI U KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ: Ekipe obavljaju preglede nakon dojava o bombama (FOTO)