DA li prikupljena pomoć stigne do onih kojima je namenjena, da li su donatori obavešteni koliko novca je prikupljeno i gde je potrošen, samo su neka od pitanja na koja "28. jun" nikada, ni posle mnogih sprovedenih akcija, nije odgovorio.

Mungos

03.10.2022. 10:48

Тужилаштво да покрене хитно поступак и да тражи хапшење одговорних у овој превари, под условом да имамо тужилаштво.

bilja

03.10.2022. 12:30

Zasto ne pisete gde su otisle pare koje su skupljane za Nikolu Misovica koga je upucao radnik? Nikola je toga crnog mladica zlostavljao. Zasto je trebao biti prebacen u Srbiju, onda je krenulo trazenje para za niz dobacija za ljude koji donacije uopste i ne trebaju. Inace nasa zajednica u Cikagu je najgora zajednica u dijaspori. Inace bilo je tu lopovluka i kradje sa prekookenskim telefonsim vezama sa Srbijom kada su jos uvek bile aktuelne fiksne telefonske linije. Namamljivali su nase naivne iseljenike, onda nabijali racune i kamate koje niko niije mogao isplatiti, a oni se uopste nisu javljali na telefone. Trenutno su lopovske malverzacije u kompanijama za transport ili voznji kamiona. Veoma tesko je naci postenu osobu tamo. Setimo se samo porodice Ognjanovic i donacije za lecenje cerke. Pokusali su da se obogate na racun bolesne cerke.

chiago

03.10.2022. 20:56

@bilja - Nista nisi pogresila, nasi se pretvorili u novac i Amerikance i samo gledaju koga ce da klepe. Ano transpotnim firmama da ne pricam mada je u svim sverama, samo laz i prevara

Tanja

03.10.2022. 13:35

Meni ova organizacija uporno salje na e mail obavestenja o svojim aktivnostima!Pitam se odakle im moja adresa!Nikad im nisam odgovorila na pozive!

Mica

03.10.2022. 17:43

Čisto albansko ime i prezime sa kosova i Metohije, ništa novo Cikago je puno albanaca pa nije čudo što je pomoć završila u šiptarske ruke. Klasična prevara.