VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK, 3. JUN: Tropske vrućine, temperatura do 32 stepena

Novosti onlajn

03. 06. 2022. u 01:00

U SRBIJI sutra tokom dana pretežno sunčano i toplo, sa najvišim dnevnim temperaturama od 29 do 32 stepena.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПЕТАК, 3. ЈУН: Тропске врућине, температура до 32 степена

Foto: Tanjug

Ujutru u kotlinama i duž rečnih dolina lokalna pojava kratkotrajne magle. U toku dana pretežno sunčano i toplo, po podne u brdsko-planinskim predelima, a uveče i tokom noći na severozapadu, uz lokalni razvoj oblačnosti, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 14 do 19, a najviša dnevna od 29 do 32 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vreme u Beogradu

U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 19, a najviša dnevna oko 31 stepen.

Prognoza za narednih sedam dana

U Srbiji u narednih sedam dana, do 10. juna, promenljivo oblačno, nestabilno i toplo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalnih kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, u subotu u svim krajevima, a od nedelje u brdsko-planinskim predelima.

Do kraja sedmice maksimalna temperatura u većini mesta od 30 do 33 stepena, a od ponedeljka manji pad temperature.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!