VAŽNO ZA VOZAČE: Radovi na putu, zatvorene ove deonice

Tanjug

25. 04. 2022. u 08:42

NA auto-putu E-75, od petlje Novi Sad jug-petlja Kovilj od danas do 27. aprila od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na postavljanju nove čelične zaštitne ograde na auto-putu, saopstili su Putevi Srbije.

ВАЖНО ЗА ВОЗАЧЕ: Радови на путу, затворене ове деонице

Nikola Fifić

Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru ka Beogradu.

Na Obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Orlovača - petlja Ostružnica, u smeru ka Ostružnici 26. aprila od 12 do 12.30 časova-radovi na defektaži oštećenog hidranta u tunelu Lipak. Doći će do zatvaranja preticajne saobraćajne trake unutar leve cevi. Saobraćaj će se odvijati desnom saobraćajnom trakom leve cevi.

Na auto-putu E-763, tunel Šarani, smer ka Čačku , 26. aprila od 9 do 17 časova radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje.

Radovi će se izvoditi u jednoj traci kroz desnu cev tunela Šarani i doći će do par povremenih obustava saobraćaja u trajanju do 10 minuta istovremeno kroz obe tunelske cevi. Saobraćaj će se kroz desnu cev tunela Šarani, u smeru ka Čačku, odvijati jednom trakom.

Deonica Progorelica - Bogutovac od 7 do 16 časova- radovi na sanaciji klizišta „Progorelica“ uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom.

Deonica Pakovraće (Markovica) - Kratovska Stena, smer Požega - Čačak 26.04.2022. godine od 8:30 do 17:30 časova- radovi na ugradnji putno meteorološke stanice uz naizmenično propuštanje.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

BONUS VIDEO - USKRŠNjA ŠETNjA: Beli labud izašao iz vode u Zrenjaninu, mališani oduševljeni

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja