JAK PLJUSAK I VETAR PROBUDILI BEOGRAĐANE: Vremenska prognoza za 25. april, najavljene nove oluje

Tanjug

25. 04. 2022. u 07:30

JAK VETAR praćen pljuskovima pogodio je rano jutros delove Beograda. Kiša je padala pola sata, što je bilo dovoljno da se stvore bare i potoci na određenim ulicama.

ЈАК ПЉУСАК И ВЕТАР ПРОБУДИЛИ БЕОГРАЂАНЕ: Временска прогноза за 25. април, најављене нове олује

Foto: P. Milošević

RHMZ najavljuje da će pre podne i sredinom dana biti mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, a posle podne u većini mesta suvo sa dužim periodima sunčanog vremena.

Vetar uglavnom umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni, od sredine dana u skretanju na zapadni i u slabljenju.

Jutarnja temperatura od 6 do 12, najviša dnevna od 18 do 24 stepena, saopšteno je iz RHMZ-a.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i malo svežije.

Pre podne i sredinom dana povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, a posle podne suvo sa periodima sunčanog vremena.

Vetar uglavnom umeren, pre podne kratkotrajno jak, a od sredine dana u skretanju na zapadni i u slabljenju.

Jutarnja temperatura oko 12 , najviša dnevna oko 20 stepeni.

U narednih sedam dana u Srbiji će biti uglavnom nestabilno, promenljivo i relativno toplo uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Samo u nedelju, 1. maja, u celoj zemlji će biti pretežno sunčano.

BONUS VIDEO: Atos - Sveta planina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...