KAKO SMO GA RAZVALILI, NE SME U VODU DA UĐE: Knežević objavio Milovu sliku sa plaže (FOTO)

Novosti online

12. 04. 2023. u 12:06

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević objavio je na Tviteru fotografiju sa plaže odlazećeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

КАКО СМО ГА РАЗВАЛИЛИ, НЕ СМЕ У ВОДУ ДА УЂЕ: Кнежевић објавио Милову слику са плаже (ФОТО)

Foto: DF/Profimedia

- Niđe nije nebo kao iznad Dubaija… Kako smo ga razvalili, od straha ne smije u vodu da uđe. Veseli se, srpski rode, dogodine u Sutomoru - naveo je Knežević.

Knežević je nedavno, na karakterističan slikovit način, podsetio javnost kako je Milo počeo svoj uspon. 

- Ispričaću vam jednu priču o čovjeku koji se pojavio 1988. godine u tatinom džemperu, đedovim cipelama, prslukom od komšije sa 50 dinara u džepu i pred radnicima Radoja Dakića koji su pitali – do kada će primati 1.500 maraka – obećao im da ništa više neće biti isto za 4 godine. I ništa nije bilo isto. Radnici Radoja Dakića primali su marku i po, a on je džemper zamijenio sa Versace košuljama. Postao je tih 90-ih ultra Srbin pozivajući nas da jurišamo na Dubrovnik i da ga srušimo kako bi napravili stariji i ljepši. Da uhvatimo Stipa Mesića da ga obrijemo i da dokažemo da mu je na bradi šahovnica kako više nijedan Srbin i Crnogorac ne bi igrali šah - kazao je Knežević.

U međuvremenu, kako navodi, dok su se oni bogatili, mi smo kupovali hleb na po nedelju dana i čuvali ga u frižideru, oni su mesili kvasac od kokaina i švercovanih cigareta.

BONUS VIDEO: Mima Karadžić posuđivao pare od Radovana, sad mu se podsmeva u Sarajevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!