"VI STE POSLEDNJI EVROPSKI DIKTATOR" Ove reči obeležile su TV duel Jakova Milatovića i Mila Đukanovića

Novosti online

31. 03. 2023. u 22:20

PREDSEDNIČKI kandidati na izborima u Crnoj Gori Jakov Milatović i Milo Đukanović imali su TV duel na RTCG 1.

ВИ СТЕ ПОСЛЕДЊИ ЕВРОПСКИ ДИКТАТОР Ове речи обележиле су ТВ дуел Јакова Милатовића и Мила Ђукановића

Printskrin RTCG 1

Milatović kaže da je Đukanović za 30 godina upravljanja uspeo da duplo umanji standard građana.

- Vi ste gospodine Đukanoviću bili na čelu jedne zarobljene države, države organizovanog kriminala. Nema saradnje sa ovakvim DPS-om, jer on suštinski predstavlja sve ono što želimo da pošaljemo u prošlost. Ja ću vas, gospodine Đukanoviću, da pošaljem u političku prošlost u nedelju, to znamo i vi i ja, to je matematika, a na kraju, to su i godine. Okrenućemo novu stranicu demokratskog i ekonomskog razvoja Crne Gore - kazao je Milatović.

Printskrin RTCG1

On je naveo da su reforme u pravosuđu potrebne jer ga simbolizuju Vesna Medenica i Blažo Jovanić. 

On je kazao da je u vreme kada je Đukanović počinjao na mestu premijera Crna Gora imala ozbiljne kompanije i hotele.

- Posle 35 godina vašeg upravljanja ekonomijom, ovih fabrika i hotela više nema. Nije Jakov Milatović upravljao za to vreme Crnom Gorom, nego znate ko, Milo Đukanović i njegova vlada -kazao je Milatović.

Đukanović je u besu počeo da vređa Milatovića nazvavši ga "običnom varalicom".

- Vi ste poslednji evropski diktator, i vi to dobro znate. Lukašenko je u Belorusiji, pet godina posle vas, preuzeo vlast. A vi već 34 godine menjate svetove. Prvo ste na početku bili deo Miloševićevog i Šešeljevog sveta. Vama je Šešelj bio na inaugutraciji na Cetinju, meni nikada neće biti. Pa ste bili deo Tuđmanovog i Alijinog sveta, razbijali ste onu najlepšu zemlju. Pa ste postali deo Tačijevog i Haradinajevog sveta, kako vam je odgovaralo. Da ne pričamo o delu ruskog sveta, kada ste 2005. i 2006. godine najveće privredne gigante dali u ruke Rusima ali ste sve vreme gradili samo svoj svet, uvećavajući vaš i imetak vaše porodice - poručio je Milatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)