ODRŽAN PROMOTIVNI SKUP KOALICIJE "ZA BUDUĆNOST DANILOVGRADA": "Verujem da ćemo u ponedeljak pobediti na izborima"

V.K.

20. 10. 2022. u 15:01

U Danilovgradu je u prisustvu velikog broja građana i simpatizera koalicije „DF – Za budućnost Danilovgrada“ održan promotivni skup ove koalicije na kome su učestvovali, Jelena Božović, poslanica DF-a u Skupštini Crne Gore, kao i predsednici Opština Nikšić, Berane i Mojkovac, Marko Kovačević, Vuko Todorović I Vesko Delić.

ОДРЖАН ПРОМОТИВНИ СКУП КОАЛИЦИЈЕ ЗА БУДУЋНОСТ ДАНИЛОВГРАДА: Верујем да ћемо у понедељак победити на изборима

Foto: DF

„Verujem da ćemo u ponedeljak pobediti na izborima, da ćemo sa opštinama Nikšić, Mojkovac, Berane i Budva uspostaviti partnersku saradnju, i da ćemo biti dobri domaćini, narodni domaćini koji će vršiti narodnu vlast“, rekao je Velimir Đoković, nosilac liste Koalicije „Zajedno za Danilovgrad“, na promotivnom skupu koji je održan u velikoj sali SO Danilovgrad.

Đoković je najavio da će nakon izbora biti otvorena vrata Opštine, i da će biti pozvani svi ljude dobre volje, koji imaju znanja iz oblasti privrede, poljoprivrede, ekonomije, kulture i sporta, da svi zajedno budu deo jednog velikog tima.

On je ocenio da su građani svojim velikim prisustvom i podrškom na promotivnim skupovima pokazali da  lista DF-a ima veliku podršku, te da samo zajedničkim snagama svih građana se može ići napred.

Jelena Božović, poslanica DF u Skupštini Crne Gore kazala je, da je proces velikih društvenih promjena u Crnoj Gori započet u Beranama, nastavljen u Budvi, a da se kasnije desio u Mojkovcu i Andrijevici, te da je sada 23. oktobra na redu, da i u Danilovgradu DPS bude konačno poslat u opoziciju.

„Opština Danilovgrad ima jednu povoljnu poziciju, jer se nalazi između Nikšića i Podgorice, tako da ćete imati priliku da kao nova vlast sarađujete sa predsednikom opštine Nikšić Markom Kovačevićem i budućom gradonačelnicom Podgorice Jelenom Borovinić Bojović, kako bi opština Danilovgrad bila bolje i lepše mesto za život. Kandidat za predsednika i nosilac liste Velimir Đoković, jedan je od najpreciznijih i najodgovornijih ljudi koje sam upoznala. Svaki posao koji je preuzeo i započeo da radi, do sad je vrlo uspešno i kvalitetno doveo do kraja. Ne sumnjam da će tako i sada biti“, kazala je Jelena Božović.

Predsednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević, konstatovao je da Nikšić i Danilovgrad veže puno zajedničkih stvari, te da ove dve opštine mogu u budućnosti ostvariti niz zajedničkih projekata, od kulture do privrede koji će povezati ova dva grada u obostranom interesu.

„Ne sumnjam da će naš kandidat i nosilac liste Velimir Đoković, koji je dobar čovek, a uz to i odličan organizator i menadžer, opštinu Danilovgrad nakon izbora voditi putem napretka i prosperiteta. Obećavam, da sve što bude od projekata dolazilo kod nas u Nikšić, kao da je došlo u Danilovgrad. Vi kao naša susedna i partnerska opština ćete imati podršku od nas, kroz dobru saradnju u svakom, a posebno u privrednom smislu”, istakao je Kovačević.

Vuko Todorović, predsjednik Opštine Berane rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što je došao u Danilovgrad da pred lokalne izbore podrži Velimira Đokovića i listu Koalicije „DF - Za budućnost Danilovgrada“.

„Danilovgrad ima velike potencijale u turizmu i privredi. Očekujem da se na toj osnovi uspostavi buduća zajednička saradnja između naših opština, koja bi se dalje razvijala. Obostrani je interes da se naše opštine dalje razvijaju i tome moramo dati doprinos, a što je za očekivati kada osvojimo vlast u Danilovgradu, i kada za predsednika bude izabran Velimir Đoković,” istakao je Vuko Todorović.

Predsednik Opštine Mojkovac, Vesko Delić, naglasio je, da je uveren u pobedu koalicije „Zajedno za Danilovgrad“, i da će se u nedelju uveče proslaviti pobeda.

„Velimir mi je govorio o svojoj listi, o spoju mladih i iskusnih ljudi, i siguran sam da će pobediti. Kao dva predsednika opština imaćemo puno razloga za saradnju, a jedan od njih je, naravno i Sinjajevina, koja je zajednička za naše dve opštine. Kada su u pitanju ostali projekti, uz svo iskustvo koje posjeduje, verujem da će biti dobar domaćin i da ćemo zajedno, kroz saradnju dve opštine, pokrenuti projekte u turizmu i privredi“, istakao je Vesko Delić.

Prisutnima su se obratili i predstavnica stranaka koje čine koaliciju Demokratskog fronta, kandidati za odbornike Pero Radonjić, Veselin Marković, Darko Radonjić i Predrag Spasojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju