"PLAŠILI SU SE ŠTA SE SVE MOŽE ČUTI NA SNIMCIMA" Vanja Ćalović Marković objašnjava zašto Vesna i Miloš Medenica nisu bili pod merama nadzora

Novosti onlajn

15. 04. 2022. u 14:00

SPECIJALNO tužilaštvo mora da odgovori da li će biti otvorena detaljna istraga zašto nisu korišćene mere tajnog nadzora i kako je Miloš Medenica uspeo da pobegne, rekla je direktorica NVO MANS Vanja Ćalović Marković, gostujući u emisiji „Načisto“.

ПЛАШИЛИ СУ СЕ ШТА СЕ СВЕ МОЖЕ ЧУТИ НА СНИМЦИМА Вања Ћаловић Марковић објашњава зашто Весна и Милош Меденица нису били под мерама надзора

Foto: Printskrin/ Sky - Vijesti

Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, protiv kog se vodi istraga zbog više teških krivičnih dela, Crnu Goru je napustio u decembru prošle godine, javljaju crnogorski mediji.

- Da je istraga u Crnoj Gori vođena kako treba, ona bi nesporno dovela do Miloša Medenice i onda on ne bi imao priliku da pobegne iz zemlje - dodala je Ćalović Markovićeva.

Foto Gov.me

Od svih nas, kaže Ćalović Markovićeva, koji smo se bavili poslovima Vesne Medenice, „najteže je optužio sopstveni sin“.

- Vesna Medenica se raspitivala u SDT-u o slučaju istrage o osobi koja je učestvovala u napadu na Oliveru Lakić i o tome postoji službena zabeleška koju je sačinio Saša Čađenović - istakla je direktorica MANS-a.

Objasnila je da Vesna i Miloš Medenica nisu bili pod merama tajnog nadzora, „jer je postojao strah od toga šta se sve može čuti na snimcima“.

- Ista situacija je bila i sa Svetozarom Marovićem dok je trajala istraga takozvane Budvanske grupe - rekla je Ćalović Markovićeva.

(In4s)

BONUS VIDEO:

SKANDAL U DANILOVGRADU: Zabranili književno veče i promociju knjige Milutina Mićovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda