RADNIM DANIMA OD 15 DO 17 ČASOVA: Besplatni termini za građane u Sportskom selu

Novosti online

24. 03. 2023. u 11:14

BRIGA o građanima prioritet je rukovodstva Opštine Savski venac, koje se trudi da omogući što više besplatnih sportsko-rekreativnih sadržaja za sve uzraste, saopštili su iz ove gradske opštine.

РАДНИМ ДАНИМА ОД 15 ДО 17 ЧАСОВА: Бесплатни термини за грађане у Спортском селу

Foto: Grad Beograd

Jedan od programa namenjenih stanovnicima Savskog venca su i besplatni termini za sport i rekreaciju u kompleksu Sportskog sela u Deligradskoj ulici. Ovaj multifunkcionalni kompleks nudi različite sportsko-rekreativne sadržaje za celu porodicu.

Pored osnovnih škola sa teritorije opštine, koje sredom i četvrtkom imaju besplatne termine za organizovane posete i korišćenje sadržaja Sportskog sela, svim građanima Savskog venca besplatno su na raspolaganju otvoreni tereni za odbojku, košarku i fudbal, radnim danima od 15 do 17 časova, uz prethodnu rezervaciju na broj telefona 062/680-820.

Sportski tereni koji se nalaze u okviru Sportskog sela pre nekoliko godina kompletno su obnovljeni, a uz adekvatno održavanje i domaćinsko upravljanje kompleks je ponovo postao omiljeno mesto za sportiste, rekreativce, decu i roditelje ove opštine.

Iz ove opštine pozivaju osnovne škole sa Savskog venca, koje još uvek nisu koristile ovu mogućnost, da rezervišu besplatan termin i svojim učenicima omoguće sportske aktivnosti na terenima Sportskog sela, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024