BESPLATNA ČAJANKA NA SAVA PROMENADI: Večeras zatvaranje Kineskog festvala svetla

A. V. V.

17. 02. 2022. u 11:58

POVODOM zatvaranja kineskog festivala svetla večeras će od 18.00 časova na Sava promenadi ispred TC "Galerija" biti organizovana besplatna čajanka. Posetioci će biti u prilici da probaju aromatične čajeve iz daleke zemlje.

БЕСПЛАТНА ЧАЈАНКА НА САВА ПРОМЕНАДИ: Вечерас затварање Кинеског фествала светла

Đ.Tomić

Ljubitelji tradicionalne manifestacije moći će da prisusutvuju svečanom gašenju šarenih lampiona koji su krasili Sava promenadu od 31. januara.

- "Balkanopolis centar za modernu tradiciju" se zahvaljuje svim dragim posetiocima koji su bili deo svetlosti kinesko-srpskog prijateljstva. Verujem da je Kineski festival svetla za ove tri sedmice uneo radosti u našu svakodnevnicu, vratio detinji osmeh u naše živote i zagrejao srca svih koji su bili u prilici da ga dožive izbliza. Vidimo se ponovo dogodine - poručio je inicijator i osnovač festivala Slobodan Trkulja.

Kineski festival svetla četvrdtu godinu zaredom organizuje "Balkanopolis centra za modernu tradiciju", pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije i Grada Novog Sada, uz pokroviteljstvo grada Beograda i podršku ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna