TABLETI STIŽU U ŠKOLE NA ČUKARICI: Nastavlja se akcija "Beotablet", za učenike od trećeg do šestog razreda

B.B.

06. 09. 2021. u 16:28

PODELA tableta koje je Grad kupio za učenike od trećeg do šestog razreda osnovne škole, se nastavlja ove nedelje. Posle Barajeva, Savskog venca, Starog grada i Rakovice, danas su na "dnevnom redu" čukaričke škole.

ТАБЛЕТИ СТИЖУ У ШКОЛЕ НА ЧУКАРИЦИ: Наставља се акција Беотаблет, за ученике од трећег до шестог разреда

Foto Z. Jovanović

- Od danas počinje podela tableta na Čukarici gde imamo 18 škola, zatim u Zemunu - 20 - rekao je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika. - U sredu su na redu Surčin i Grocka koji ukupno imaju 13 škola, pa Zvezdara koja sama ima toliko škola i Vračar sa sedam škola. Za poslednju nedelju ostali su Novi Beograd i Sopot sa 24 škole, a za 14. septembar Lazarevac i Obrenovac sa 20. U Mladenovcu i Voždovcu tablete ćemo deliti 15. septembra u 25 škola i 16. septembra na Paliluli, koja ih ima 17 škola.

On je naglasio da će svako beogradsko dete koje ide u javne škole dobiti tablet sa besplatnim internetom, a Grad je kupio i 6.952 laptopa za njihove učitelje i nastavnike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice