U VIŠNJEVAČKOJ LEPŠE OD JESENI: Goran Vesić najavio zelenu oazu u Rakovici, pasarelom bi se lakše dolazilo do šoping mola

A. V. V.

13. 06. 2021. u 07:52

STANARI Višnjevačke ulice u Rakovici do jeseni bi trebalo da uživaju u novom parku koji će biti urađen u ovom delu naselja.

У ВИШЊЕВАЧКОЈ ЛЕПШЕ ОД ЈЕСЕНИ: Горан Весић најавио зелену оазу у Раковици, пасарелом би се лакше долазило до шопинг мола

Foto Beoinfo

Izgradnju zelene oaze najavio je u subotu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić prilikom obilaska radova na asfaltiranju ove saobraćajnice.

- Zemlja pripada Železnici, mi smo dobili saglasnost od njih da iskoristimo ovu zemlju i da ljudima ovde uradimo park. Razgovaraćemo sa vlasnicima o tome da se uradi i pasarela kako bi građani brže i lakše prešli u drugi deo Rakovice, gde se nalazi šoping centar. Dogovorio sam se sa meštanima da, kada se ovaj park završi na jesen, sednemo i dogovorimo se šta još možemo da uradimo za ovaj kraj - rekao je Vesić.

Drugi čovek grada je govoreći o asfaltiranju Višnjevačke ulice istakao da je u pitanju jedan od lepših krajeva prestonice u koji ne dolazi mnogo ljudi, ali je zaista bio trenutak da on bude uređen.

Vesić je takođe istakao da su između ostalog i pričali o parkinzima, kao i kako mogu da se urede krovovi na nekim zgradama.

Obilasku radova prisustvovali su i državni sekretar u MUP Milosav Miličković, predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić, direktor Javnog komunalnog preduzeća "Beograd put" Ivan Tejić.

ASFALTIRANjE JOŠ ČETIRI ULICE

PREDSTAVNICI opštine Rakovica dobili su zahtev građana da se uredi osam ulica. Trenutno asfaltiramo četiri ulice, Viševačku, Mile Dimić, Kraljice Jelene i Janković Stojana, a posle toga ćemo raditi još četiri ulice - istakao je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN BUDUĆNOSTI: Kako da stvorimo bolji svet za sve