Ljajić: Trebalo je da damo još neki gol

Tanjug

15. 10. 2019. u 09:11

Љајић: Требало је да дамо још неки гол

Adem Ljajić foto: M. V.

Namestio sam dva gola Mitroviću, drago mi je zbog toga. Bilo je jako bitno da nastavimo ovaj pobednički niz, rekao je fudbaler Srbije

Fudbaler Srbije Adem Ljajić rekao je da je pobeda protiv Litvanije važna zbog nastavka pobedničkogniza.


Srbija je u Vilnjus pobedila Litvaniju 2:1 u meču kvalifikacija za EURO 2020, a Ljajić je bio asistent kod oba gola Aleksandra Mitrovića.


"Namestio sam dva gola Mitroviću, drago mi je zbog toga. Bilo je jako bitno da nastavimo ovaj pobednicki niz. Teško je igrati po veštačkoj travi, lopta se brzo kretala. Na kraju smo pobedili što je najvažnije", rekao je Ljajić.


Vezni fudbaler istakao je da je pobedu trebalo da osiguraju bar još jednim pogotkom.


"Trebalo je da damo još neki gol. Bili smo u mogućnosti, ali eto. To je fudbal. Oni su dali gol iz te neke polušanse. Mogli su čak da dođu i do 2:2, ali na srećusve se dobro završilo".


Srbija se ovim trijumfom približila Portugaliji na bod zaostatka u grupi B.


"Luksemburg je nezgodna ekipa. Nije to višeona ekipa od pre desetak godina koju su svi lako pobeđivali. Nije ni nama bilo lako tamo”, zaključioje Ljajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Pera Detlić

15.10.2019. 09:22

još neki gol???pa fudbal se igra da daš što više golova možeš a da primiš što manje.i videlo se ,posle drugog gola da se stalo sa igrom.tobože,biće nam dosta 2 komada!

Trebalo je

15.10.2019. 10:44

Što nisi šutirao na gol nego gađaš Mitrovića u trepavicu, a on i tad nekad ne može da pogodi.

Nosferatu

15.10.2019. 12:15

Pa ja ne znam dokle ce vise da se vade na vestacku travu. Mislim i da ce za 20 god kad budu svi igrali na vestackoj travi, ovi nasi da se vade kako su kao klinci trenirali na pravoj travi. Mislim, dokle bre vise ljudi to vadjenje na glupave, prevazidjene, providne stvari!! Sto ne kazes da ste igrali kriminalno i da ste zato pobedili samo sa 2:1, a da ste vr