MADONIN NASTUP NA EVROSONGU RAZOČARAO MILIONE: Vreme joj je za penziju. Nikad gore nije zvučala. Ovo je kraj

V. N.

nedelja, 19. 05. 2019. u 13:12

МАДОНИН НАСТУП НА ЕВРОСОНГУ РАЗОЧАРАО МИЛИОНЕ: Време јој је за пензију. Никад горе није звучала. Ово је крај
Kraljica popa pojavila se u kostimu Žan Pola Gotjea, koji je i lično došao da isprati njen nastup u Tel Avivu.
KRALjICA pop muzike Madona (60), u kreaciji Žan-Pola Gotjea, ukrala je šou u subotnjem finalu "Evrosonga", a njeno izvođenje 30 godina starog hita "Like a prayer" i premijerno dueta "Future" sa Migosom Kvevom, sa novog albuma "Madam Iks", bilo je kontroverzno iz dva razloga. Njen šou imao je političku poruku, kada je pred kraj nastupa kazala "Nikada ne potcenjuj moć muzike da okupi ljude" i pozvala sve ljude da se "probude", pre nego što se par plesača, ona sa izraelskom zastavom na leđima, a njen partner sa palestinskom zastavom, nakratko zagrlio.

I nisu joj oprostili što nije otpevala bar još jedan stari hit - za sve generacije.Organizatori "Evrosonga" juče su se oglasili saopštenjem, u kome su naveli da su dve Madonine igračice u direktnom prenosu kratko pokazale izraelsku i palestinsku zastavu na poleđini svoje odeće:
- Ovi elementi njenog performansa nisu bili deo proba. Igrači nisu imali zastave na probama. "Pesma Evrovizije" nije politički događaj i Madona je bila svesna toga, stavljeno joj je do znanja.
Juče je reagovala i izraelska ministarka kulture Miri Regev, rekavši da je palestinska zastava na leđima Madoninih igrača u Tel Avivu bila greška:

- To je bila greška, ne možemo mešati politiku i kulturni događaj, sa svim dužnim poštovanjem Madone.

Drugi razlog za kontroverzu je što je, uprkos delu oduševljenih fanova, većina gledalaca primetila da je Madona prilično falširala i promašila intonaciju. Zbog toga su njeno vokalno izvođenje proglasili lošim, a nisu retki ni oni koji su konstatovali da je vreme da ode u penziju.

Samo neki od komentara:

- Da li je od plastike?

- Da li je ovo stvarno Madona ili je njena loša zamena?

- Loš autotjun.

- Vreme joj j e da ode u penziju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Nesa

19.05.2019. 13:21

Kakvo odradjivanje i nepostovanje publike i fanova. Da ne pricam o honoraru... Za sta je dobila honorar?! Velika sramota i neprofesionalizam.

darko soldo

19.05.2019. 14:01

Madona nikada nije nešto dobro zvučala nego je imala odlične scenske nastupe . Nije ovo bilo ništa gore ni bolje nego inače , ali vas boli što je jedino Madona barem malo isprovocirala izraelce onim palestinskim zastavama na ledjjima igrača , u tome je problem . U isto vreme to je i tužno da niko od kvazi umetnika , takmičara kojima su usta bila puna tolerancije nije niti jednim gestom skrenuo pažnju javnosti na okupaciju koju sprovodi izrael ili na pobijene mladiće iz snajpera na granici

Do do

19.05.2019. 14:08

Svako ima pravo da ima los dan u ofisu ili da ostari. Ali ako je to zvezda popa onda to kao ne vazi. Nije nego. Živ covek ko i svaki drugi. Živi bili pa videli i dočekali.

svasta

19.05.2019. 18:56

A kao Madona je znala da peva? Globalna Karleusa, isforsirana do besmislonesti od strane muzickih korporacija.

Pera

20.05.2019. 14:46

Pa valjda ste culi da je pre par godina uzela jevrejsku religiju. Zato je pristala da peva u tel avivu. Dzabe su je molili Palestinci kada ona pripada fasistima !

Lana

20.05.2019. 15:21

Žena je izvela satanistički ritual i kakve ona poruke mira šalje? Kome? Pitali je iko za palestinsku djecu iz kaveza?

Jovana

20.05.2019. 17:49

@Lana - U potpunosti se slažem, pogledajte analizu njenog "performansa" na YouTube odličan canal (R$E) Ili samo pretražite:Madonna plays "Lucifer" at Eurovision (R$E)

vladimir

20.05.2019. 19:09

Čudi me da je takav profesionalac /bez obzira na godine/ dozvolio sebi takav BLAM! Halo Trampe, tu se "pita" amerika, da li je moguće ovakav debakl?

Vesna

22.05.2019. 09:27

Zvonko Bogdan,jos uvek peva , i nasa Sladjana Milosevicnesa Ukraden ...Godine nisu toliko bitne ,.Madona je samo provokativnom garderobom i nastupom uspela .Zasta su joj dali onolike pare.Ovog puta je promasila i u garderobi.Cemu sve ono?

Madonna

22.05.2019. 13:52

Sto me toliko prizivate? Nije korektno!! U ovim godinama biste i vi falsirali!