"BIĆU U PARLAMENTU KOLIKO GOD TREBA" Brnabićeva: Ovde smo da odgovaramo na sva pitanja, jer nemamo šta da krijemo (VIDEO)

Novosti online

19. 05. 2023. u 12:15

PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić poručila je danas da će biti u parlamentu koliko god bude trebalo kako bi diskutovala o važnim temama.

БИЋУ У ПАРЛАМЕНТУ КОЛИКО ГОД ТРЕБА Брнабићева: Овде смо да одговарамо на сва питања, јер немамо шта да кријемо (ВИДЕО)

Foto: SNS

- Sedeću ovde i danas i sutra i za pet dana, 10 dana, koliko god da treba da razgovaramo o ovim temama. Meni je žao što niste slušali jer sam iznela egzaktne podatke o broju izdatih dozvola - izjavila je Brnabićeva.

Brnabićeva je dodala da se broj izdatih dozvola za oružje povećavao u Srbiji nakon masovnih ubistava u Leskovcu i Jabukovcu, te da je 2008. godine bilo više od milion izdatih dozvola, a da je aktuelna vlast taj broj smanjila na 761.415.

Brnabićeva je odgovarala šefu poslaničke grupe Zeleno-levi klub Radomiru Lazoviću koji je, komentarišući da je juče jedan čovek zoljom srušio kuću u Rumi, rekao da to govori koliko je "situacija stabilna".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (21)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade