CILJ PROTESTA LOV NA FOTELJE Orlić: Dobili i više nego što su tražili - najavljene "blokade" predstavljaju čisto nasilje

Novosti online

12. 05. 2023. u 16:33

SVI "zahtevi" sa kojima su izašli u Skupštini su im prihvaćeni, dobili su i značajno više od onoga što su tražili.

ЦИЉ ПРОТЕСТА ЛОВ НА ФОТЕЉЕ Орлић: Добили и више него што су тражили - најављене блокаде представљају  чисто насиље

Foto Tanjug

Istorija terora manjine nad većinom, kada je reč o opoziciji izgleda će se i večeras nastaviti. 

Nasilje je kada maltretirate građane jer kako drugačije nazvati najavljenu blokada mosta "Gazela" i dela međunarodnog auto-puta u Beogradu od strane dela opozicionih predstavnika.

"Cilj organizatora, političkih partija bivšeg režima, je poznat i uvek - isti. To je njihova borba za vlast. Tako je na svaku, pa i na ovu temu. Svi "zahtevi" sa kojima su izašli u Skupštini su im prihvaćeni, dobili su i značajno više od onoga što su tražili. Tako da ne preostaje ništa dalje sem - njihovog uobičajenog lova na fotelje i njihove večite opsesije predsednikom Vučićem. Sve smo to već gledali, te "blokade" same predstavljaju - čisto nasilje, prema običnim ljudima koji im sigurno ništa zgrešili nisu", kaže za Alo. rs predsednik parlamenta Srbije Vladimir Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (65)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!