PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas tokom obraćanja posle razgovora u Briselu da problemi za Srbe na KiM neće prestati.

Stefan

21.08.2022. 14:28

Država će zaštiti naše stanovništvo na KIM, to je sigurno. Nadajmo se da nećemo morati da primenimo najteže sredstvo, još ima vremena da se do dogovora dođe. na potezu je i međunarodna zajednica, njihova uloga nije samo da su posmatrači, moraju da deluju i urazume Prištinu.

Malena

21.08.2022. 16:41

Kompromis se može postići s nekim ko želi pre svega da razgovara, predlaže rešenja, s nekim ko je razuman. U ovom slučaju ili će ,, gazde,, njima reći šta da rade, na šta da pristanu ili će druga strana tražiti kompromis od,, zida,,. Svi ostali (EU i sl.) samo navuku bružnu masku i sležu ramenima. E, sve tako dok i kod njih ne primene ,, razgovor sa zidom,,.

Rade

21.08.2022. 17:16

Nažalost, nijedno rešenje neće Priština prihvatiti, osim ako joj to njeni mentori ne narede. Ali, prihvatila Priština predlog ili ne, progona i pogroma neće biti. Iza Srba na KIM stoji država Srbija, bude li trebalo braniće ih.

Alhemičar

21.08.2022. 19:18

U koliko do kompromisa ne dođe i Kurti ktrene fizički na likvidaciju Srba i hapšenje a NATO adekvatno ne odgovori , na nama je da mi adekvatno odgovorimo, jer neće više biti pogroma Srba .

Tamara

21.08.2022. 19:42

Nadam se da ce se pronaci resenje mirnim putem jer smo zbog ratova u proslosti mnogo propatili tako da su nam novi nemiri nesto sto nam je najmanje potrebno.

Biljana M

21.08.2022. 20:18

Mi pripadnici srpskog naroda, ni jednog trenutka nismo posumnjali da ce se nas predsednik Vucic boriti sve dok ima i zrno nade da ne dodje do eskalacije sukoba na KiM, ili ne daj Boze egzodusa srpskog naroda. Svi smo uz njega i verujemo da mu to daje jos vecu snagu da istraje u borbi.