Bileća: Kobni hitac u kafedžiju

S. M.

20. 09. 2016. u 20:46

Билећа: Кобни хитац у кафеџију

Bajčetić je upucan ispred zgrade u kojoj je stanovao

Petar Bajčetić (37) podlegao povredama na putu do bolnice. U vlasnika bara "NN" pucano posle svađe

PETAR Bajčetić (37) iz Bileće, koji je u ponedeljak oko 20.30 ranjen u glavu ispred zgrade u kojoj je stanovao, preminuo je na putu prema bolnici u Podgorici, a ubica se još nalazi u bekstvu i za njim se intenzivno traga.

Nezvanično u policiji kažu da je Bajčetić, inače vlasnik kafe bara "NN" u Bileći, pogođen hicem iz pištolja nakon svađe u kojoj je učestvovalo više osoba.

Posle teškog ranjavanja Bajčetić je prevezen u Opštu bolnicu u Trebinju gde mu je ukazana prva pomoć, ali zbog težine povreda upućen je u podgoričku bolnicu.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je u trebinjsku bolnicu primljen u besvesnom stanju sa prostrelnom ranom na glavi.

Nažalost, podlegao je tokom transporta u Podgoricu.

Detalji i motiv ubistva zasada nisu poznati. Na mestu pucnjave policija je obavila uviđaj, a tokom večeri Jedinica za podršku CJB Trebinje dala se u potragu za napadačem.

Policajci s dugim cevima kontrolisali su sve izlaze iz grada pa su pretreseni i autobusi. U okviru istrage ispitano je više osoba, nekolicina je privedena na informativne razgovore, ali niko još zvanično nije osumnjičen za ubistvo Bajčetića.

- Više detalja biće poznato po završetku istarge - kažu u CJB Trebinje.

MEŠTANI ŠOKIRANI

U BILEĆI za Bajčetića kažu da je bio dobar momak i da nije imao problema sa zakonom i da su svi šokirani ubistvom.

- Otvorio je kafić pre godinu dana. Bajčetići su za vreme rata izbegli iz Mostara. Otac mu je poginuo u ratu. Imao je porodicu i dvoje maloletne dece - kažu Bilećani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije