Posle lažnih optužbi prvog čoveka Saveza za Srbiju u Lazarevcu, Miloša Petkovića, na račun državnog sekretara u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojana Stevića da je “zataškao saobraćajnu nesreću”, "Novosti" ekskluzivno objavljuju snimak celog događaja.


Na snimku se vidi kako je došlo do sukoba dva vozača i kasnije reakcija Bojana Stevića koji je tu slučajno prolazio.


Na 0:58 se vidi kako vozač automobila marke "golf 4" udara vozača "pežoa 306" koji od siline udarca gubi svest. Nasilnik posle toga mirno odlazi do svog vozila i napuišta mesto događaja. Slučajni prolaznici prilaze nesrećnom čoveku i pokušavaju da mu pruže pomoć.


Na 1:25 snimka se vidi kako zastaje crni automobil iz kojeg izlazi Bojan Stević (u bordo duksu i belim patikama) i prilazi povređenom u nameri da mu pomogne.

Miloš Petković i Bojan Stević


Podsetimo, prvi čovek Saveza za Srbiju u Lazarevcu, Miloš Petković je na svom fejsbuk profilu napisao: "Stepojevac, policijska patrola pod rotacijom, auto nasred magistrale, nekoliko okupljenih ljudi i visoki funkcioneri Srpske napredne stranke. Možda još jedno zataškavanje saobraćajne nezgode? Evo vesti za lokalnu televiziju Gem."


Foto: Fejsbuk


Međutim, ubrzo posle toga se izvinio Steviću.


Foto: FejsbukIspod možete da pogledate ceo snimak koje su zabeležile sigurnosne kamere: