Zbog ministarkine ljubavi prema stranim firmama, EPS ne sme da pomisli da bi mogao da gradi vetropark u okolini Subotice, pogotovo ne "Đerdap 3".

Miloš

05.02.2022. 09:43

Smeniti ministarku pod hitno kao i svakog ko ne misli dobro svojoj zemlji a plaćen je od narodnih para, sramota da mi ne možemo nešto izgraditi u vidu obnovljivih izvora energije nego nam trebaju Amerikanci uz pomoć ministarke Mihajlović da oni naprave svoje obnovljive izvore energije i prodaju je posle kako nama tako i svetu a zamisli samo sve će to da nikne na našoj svetoj Srpskoj zemlji! Sramota!

Vla

05.02.2022. 10:03

Ta takozvana profesorka vredi koliko i fakultet gde ona predaje, sramota je za vladu i srbiju, nije jasno nikom, po kom osnovu je ona ministarka toliko godina setali je sa jednog na drugo, nazalost sva ministarstva gde je ona rukovodila, popunjena su nedovoljno strucnim ljudima, da je strani placenik to je opste poznato

Kazo

05.02.2022. 10:23

Sve tačno , nažalost !!! Kada su kinezi gradili stadion " Ptičije gnijezdo " pojedini funkcioneri lovili u mutnom , afera izašla u javnost svim muljatorima kao i njihovim srodnicima , čini mi se do petog koljena oduzeta sva imovina ovi pride u zatvor . Dok Srbija ne bude imala zakon da se po hitnom postupku i strogo kažnjavaju muljatori će da čerupaju našu Srbiju !

Jelenko

05.02.2022. 11:42

Dragi gospodine,mnogo veci problem je sto je ta zena uopste u poziciji da to radi i da joj niko nista ne moze ili ne smije.Svi znamo ko je i sta je ona.Zena koja je vise u stranoj ambasadi nego na svom radnom mjestu i koja glasa da je njen narod genocidan ne bi smjela biti ni na kakvoj funkciji.

Rašo

05.02.2022. 18:17

Тако је то у поробљеној држави. Државнр джности обављају најгори и раде за окупатора!