VUČIĆ ODUŠEVIO KINEZE: Snimak predsednikove vakcinacije postao viralan, nižu se komentari - on je naš veliki prijatelj! (FOTO)

Novosti online

06. 04. 2021. u 21:37

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić vakcinisao se danas u Rudnoj Glavi, a njegova vakcinacija postala je viralna širom Narodne Republike Kine.

ВУЧИЋ ОДУШЕВИО КИНЕЗЕ: Снимак председникове вакцинације постао виралан, нижу се коментари - он је наш велики пријатељ! (ФОТО)

Foto: Printskrin

On je u Zdravstenoj stanici Doma zdravlja "Dr Veroljub Cakić" Majdanpek primio prvu dozu vakcine kineskog Sinofarma.

Njegov izraz lica pokazuje toplinu njegovog srca, on je naš prijatelj na prvi pogled, ovaj čovek je veliki prijatelj naše velike Kine, živelo srpsko-kinesko prijateljstvo, želim da se ponovo vrati u Kinu, samo su neki od komentara koji pokazuju oduševljenje građana Kine srpskim predsednikom.

Poznata televizijska kineska kuća "CCTV News" na ovoj društvenoj mreži objavila je snimak vakcinacije i prenela Vučićeve reči "osećam se sjajno".

Foto: Printskrin

 

Naime, novinarka koja je snimala trenutak vakcinisanja, upitala je predsednika kako se oseća nakon primljene prve doze, na šta je on kratko odgovorio: "Osećam se sjajno!"

Evo kako je to izgledalo:

A iz Kine se preko društvenih mreža javila i jedna osoba koja je oduševljena našim predsednikom i procesom imunizacije u našoj zemlji.

U poruci se između ostalog navodi kako sada dosta njih želi da poseti našu zemlju, nakon što se pandemija korona virusa završi.

- I pretpostavljala sam da je vaš predsednik ljubazna osoba - stoji u poruci.

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024