NIKO NE ZNA DOKLE ĆE OVO TRAJATI - ZATO JE SOLIDARNOST NAJVAŽNIJA: Ovi ljudi su donacijama premrežili čitav region

Promo

13. 12. 2020. u 10:50

U ČITAVOM regionu tema broj jedan i u sedmici za nama bio je broj novozaraženih i načini zdravstvenog sistema da se izbori sa talasom epidemije.

НИКО НЕ ЗНА ДОКЛЕ ЋЕ ОВО ТРАЈАТИ - ЗАТО ЈЕ СОЛИДАРНОСТ НАЈВАЖНИЈА: Ови људи су донацијама премрежили читав регион

Foto: Promo

Meridianbet već dve decenije posluje u čitavom regionu i naravno da pažljivo, iz dana u dan, prati situaciju kada je u pitanju materijalno – tehnička opremljenost zdravstvenih centara koji su pod najžešćim pritiskom pacijenata. Takva je situacija ne samo u Srbiji, već i u Crnoj Gori i BIH.

Zaposleni u Meridianu u prethodnih nekoliko dana posetili su domove zdravlja u Sopotu i Smederevskoj Palanci. Tom prilikom uručene su veoma vredne donacije u vidu deficitarne medicinske opreme.

Foto: Promo

 

Ova kompanija nedavno je, u znak solidarnosti i podrške građanima, donirala novčana sredstva Vladi Crne Gore kako bi se što pre i što efikasnije izborila sa talasom pandemije na svojoj teritoriji susedne države.

Deo je to višemesečne priče o humanosti – Meridian je donirao medicinsku aparaturu i deficitarnu opremu zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Foto: Promo

 

Ova kompanija već mesecima je i na terenu širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Prijedor, Tuzla – samo su neki od gradova u kojima Meridian upućuje donacije zdravstvenim ustanovama. Pomogli su i narodnim kuhinjama, domovima za stare, Crvenom krstu, ali i amaterskim sportskim klubovima i organizacijama civilnog društva.

Meridianova priča o humanosti traje već 20 godina.

Od kako je naš region ali i čitav svet pogodila velika zdravstvena kriza, kompanija je donirala preko 60 miliona dinara i našla se u nevolji stanovnicima više od 100 gradova i opština Balkana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a