VULIN OBIŠAO POLICIJSKU STANICU BAČ: Prioritet policije bezbednost građana

Novosti online

10. 11. 2020. u 17:36

ВУЛИН ОБИШАО ПОЛИЦИЈСКУ СТАНИЦУ БАЧ: Приоритет полиције безбедност грађана

MUP

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku stanicu Bač gde je održao kolegijum sa načelnikom Policijske uprave Novi Sad Slobodanom Malešićem i svim načelnicima policijskih stanica i ispostava koje pokriva ova policijska uprava.

Na kolegijumu su analizirani dosadašnji rezultati Policijske uprave Novi Sad i razmatrane aktivnosti koje će biti preduzete u narednom periodu u cilju unapređenja rada policije i povećanja bezbednosti građana.

MUP

Ministar Vulin je istakao da osnovni prioritet rada policije mora biti bezbednost građana i rasvetljavanje krivičnih dela opšteg kriminala kojima su u najvećem broju slučajeva naši sugrađani pogođeni.

MUP

Ministar je poručio da punu posvećenost policije očekuje i u borbi protiv organizovanog kriminala, korupcije i trgovine narkoticima.

MUP

Na kolegijumu, kome je prisustvovao i direktor policije Vladimir Rebić, predočeni su problemi sa kojima se u radu suočavaju policijski službenici, a ministar Vulin naglasio je da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u poboljšanje uslova rada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)